Een handgemaakte houten keuken leeft, is tijdloos en geeft een warme en gezellige uitstraling. Ervaar de schoonheid van puur hout. JACOB handgemaakte keukens en badkamers heeft een veelzijdig assortiment houten keukens. Ambachtelijk gemaakte keukens op maat waar je je hele leven plezier aan beleeft.

Een handgemaakte houten keuken is een duurzame investering, ervaart u in onze showroom in Apeldoorn. De doorleefde en nostalgische keukens worden op maat gemaakt van verschillende houtsoorten. Een houten keuken biedt enkele voordelen boven andere keukens. Hout is een eenvoudig te bewerken materiaal. Dat is handig in geval het keukenblad of keukenkastje beschadigd is. Hout valt goed te repareren. Houten keukens zijn als natuurlijk product sterk en flexibel.

Handgemaakte houten keukens brengen sfeer in uw huis. JACOB handgemaakte keukens en badkamers levert keukens van verschillende houtsoorten en verschillende kleuren. Van eiken keukens tot massief houten keukens. Uniek in hun soort en altijd op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een mooie collectie duurzame keukens? In de showroom van JACOB handgemaakte keukens en badkamers in Apeldoorn vindt u altijd een houten keuken naar uw smaak en behoefte.

Houtenkeukens beekbergen

Houtenkeukens beekbergen

Houtenkeuken met gaskookplaat

Houtenkeuken met gaskookplaat

Handgemaakte eikenkeukens project te Beekbergen

Handgemaakte eikenkeukens project te Beekbergen

Handgemaakte eiken keuken met eiland

Handgemaakte eiken keuken met eiland