Project Apeldoorn

Maatwerk badkamer te Apeldoorn Deze badkamer te Apeldoorn is op maat gemaakt. Het uitgangspunt voor het ontwerp was een moderne maar toch sfeervolle badkamer. Het sfeervolle en modere uiterlijk komt tot zijn recht doorgebruik van natuurlijk materialen en vochtwerende stuc.   Project Apeldoorn De maatwerk badkamer te Apeldoorn is voorzien van een vrijstaand…

Lees meer

Project Antwerpen

Deze klassieke badkamer werd op maat gemaakt voor een project in Antwerpen. JACOB ontwerpt en vervaardigt handgemaakte badkamers. Onze ontwerpstudio is gevestigd in het centrum van Apeldoorn.

Lees meer

Project Hilversum

Deze maatwerkbadkamer met moderne uitstraling is op maat gemaakt voor een familie in Hilversum. Wij ontwerpen badkamers en maken deze met de hand. Onze studio is gevestigd in Apeldoorn

Lees meer

Project Bathmen

Dit maatwerkproject in Bathmen is in bourgondische stijl ontworpen. De ontwerpstudio van JACOB is gevestigd in Apeldoorn. Vanuit deze studio ontwerpen wij badkamers.

Lees meer

Model Londen

Deze maatwerk badkamer, met maatwerk meubel van notenhout, is te bewonderen in onze showroom te Apeldoorn Wij Ontwerpen en maken badkamers op maat.

Lees meer

Model New York

Deze stoere badkamer, heeft landelijke elementen en is te zien in onze showroom te Apeldoorn.

Lees meer