Handgemaakte gerookt eiken keuken

Nieuwe handgemaakte gerookt eiken keuken opgeleverd in de wijk Het Loo te Apeldoorn.
De wens van de klant was een warme landelijk uitstraling.
Deze uitstraling komt tot zijn recht door de natuurstenen vloer, eiken fronten/ wanden en de krijtverf op de muur.

Project Het Loo te Apeldoorn

De keuken is gemaakt uit verschillende rustiek eiken planken, deze planken zijn in de rookkamer op kleur gebracht en vervolgens afgewerkt met een beits.
Door gebruik van verschillende rustiek eiken planken in de keuken, krijgt de keuken een doorleefde uitstraling en een schakering aan kleur.
Het beton-achtige werkblad is gemaakt van Keramiek. Dit materiaal geeft veel voordeel in gebruik. Zo is het keramiek werkblad vrij van gevoeligheid voor zuren (het is dus vlekvrij) Het werkblad is hitte bestendig, het geeft de mogelijkheid de pan direct van het vuur op het werkblad te plaatsen en het werkblad is krasvast.
In de keuken is de volgende apparatuur opgenomen. Een koelkast en vriezer van Liebherr, de oven en stoomoven zijn van Miele, de vaatwasser en gaskookplaat van Atag, de kraan en kokend waterkraan van het merk Quooker en de in het plafond verwerkte afzuigkap van Wave design.

Wij leveren handgemaakte gerookt eiken keukens.

Wij leveren op maat gemaakte gerookt eiken keukens. Dit betekend dat elke gerookt eiken keuken met de hand wordt gemaakt in onze werkplaats.
Kleur, stijl en maatvoering de gehele keuken kan naar wens worden geleverd.

Handgemaakte gerookt eiken keuken uit verschillende planken gemaakt

Handgemaakte gerookt eiken keuken uit verschillende planken gemaakt