Interieurspecialist JACOB heeft wereldprimeur met 3D-print badkamer.
Een uniek inzicht in een op maat gemaakte badkamer, keuken of interieur.

Van bad tot badkraan, van kookplaat tot keukenkraan, van wandschap tot deurklink: alles is tot in de details en fullcolour te zien in de 3D-prints die JACOB voor zijn klanten maakt.
Deze print helpt u een helder beeld te krijgen van uw toekomstige badkamer, keuken of interieur. Alles is op schaal, zodat u  een ruimtelijke voorstelling kunt maken van het beoogde eindresultaat.
Tot voor kort gebruikte JACOB alleen 3D-tekeningen om de ontwerpen van badkamers, keukens en interieur te tonen. Dit gaf maar een beperkt beeld, omdat de 3D-tekening vanuit enkele zichtpunten wordt gemaakt.
De 3D–print geeft u daarentegen een helder beeld van de ruimte. Zo is goed te zien hoeveel ruimte er is tussen bijvoorbeeld het badmeubel en de douche, wat op een normale tekening veel moeilijker te zien is.

Omdat JACOB maatwerk levert en het ontwerp voor elke klant anders is, speelt het geprinte model een belangrijke rol.
U kunt letterlijk binnen kijken in uw toekomstige interieur, badkamer of keuken.
Bovendien is het 3D-geprinte model praktisch bij besprekingen met een aannemer of architect en…. is het ontzettend leuk om te laten zien aan familie en vrienden.

JACOB is de eerste interieurspecialist die deze techniek gebruikt voor het gehele interieur en al zijn ontwerpen. Op 2 april presenteerde JACOB de mogelijkheid van 3d-printen.
Naast de keuken van roest is dit de tweede innovatie waarmee JACOB zich profileert als vernieuwend en buitengewoon.
JACOB ontwerpt met oog voor detail en met gebruik van bijzondere, vooral natuurlijke materialen.

JACOB badkamer 3d print