JACOB biedt kookdemonstratie aan in samenwerking met Miele.
Tijdens de kookdemonstraties krijgt u onder andere productinformatie over de inrichting van uw keuken. De nadruk ligt bij onze demonstratie op een stoomoven. Maar ook combi-stoomovens, ovens en combimagnetrons zullen aan de orde komen, evenals kookplaten en Combiset-elementen. U krijgt hier, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, beschikbare ruimte in uw keuken, budget en interesse in koken, advies op maat.
Na deze presentatie krijgt u een proeverij van kleine hapjes en wordt u betrokken bij het bereidingsproces en kunt u het bedieningsgemak van de verschillende apparatuur zelf ervaren. De demonstratie zal inclusief advies op maat (indien wenselijk) ongeveer 2½ uur in beslag nemen.
Direct na afloop van de kookdemonstratie of op een nader te bepalen moment heeft u de mogelijkheid om advies op maat te krijgen. Indien u graag advies op maat voorafgaand aan de kookdemonstratie wenst, dan dient u dit telefonisch bij uw aanmelding door te geven.
Doorlopende kookdemonstraties op zaterdag (zonder aanmelding)
Elke zaterdag kunt u kosteloos een doorlopende kookdemonstratie volgen in het Miele Inspirience Centre, waarbij een professionele Miele-kok van 10.00-16.00 uur aanwezig is om al uw vragen te beantwoorden en u diverse gerechtjes uit de apparaten te laten proeven.
Ook kunt u gedurende de hele dag een innovatieve productfilm bekijken, waarbij u wegwijs wordt gemaakt in de wereld van inbouwapparaten en de unieke kenmerken van de Miele-apparaten.
U hoeft zich voor deze doorlopende kookdemonstratie op zaterdag niet van tevoren aan te melden.
Wilt u individueel begeleid worden bij de juiste keuze (inbouw)apparaten, dan kunt u ook altijd terecht bij een van de adviseurs in het Miele Inspirience Centre.
Aanmelden is noodzakelijk dit kan telefonische 055-7370124 of via de mail info@jacobinterior.com