JACOB is dealer van MGS keuken en badkamer kranen.
MGS kranen worden op maat gemaakt en kunnen zo nodig aangepast worden aan de wensen van de klant.

MGS massief stalen kranen voegt Italiaanse luxe en stijl samen met de innovatieve precisie van Zwitserse fabricage zodanig dat slanke silhouetten en simpele lijnen de perfecte harmonie tussen esthetiek en technologie vertegenwoordigt.

Vanaf 1997 begon MGS vanuit de hoogste kwaliteit staal met het fabriceren van gestroomlijnde, functionele ontwerpen dat de standaard voor de industrie van structurele charme en elegante efficiëntie is geworden.

De kranen van MGS zijn zowel mooi als duurzaam, zodanig gepolijst tot een verfijnde afwerking dat er een soort van moderne uit van kunst gecreëerd wordt in plaats van de traditionele en meer vergankelijke keuken- en badkamer toepassingen Zwitserse principes voorzien in zeer hoog gebruiksgemak en ongeëvenaarde betrouwbaarheid terwijl aan de andere kant de Italiaanse flair overduidelijk zorgt voor onberispelijke vormen en ontwerpen

MGS keuken en badcollectie voorzien in een reeks van vloeiende stijlen om de schoonheid en rust van s wereld meest exclusieve woningen tot uitdrukking te laten komen

MGS is an Italian manufacturing Co. located in Gravellona Toce, one hour drive from Milano Malpensa International Airport. MGS belongs to COPAMA SA a Swiss Co. established in Lugano in 1978.

Kraan met uittrekbare kop

Massief rvs keukenkraanMassieve rvs douche

 

 

 

 

 

 

JACOB is de leverancier voor o.a. landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens,keukens Apeldoorn,
landelijke badkamers, moderne badkamers, klassieke badkamers, badkamers Apeldoorn,
landelijke parket, moderne parket, klassieke parket, parket Apeldoorn en is gevestigd in Apeldoorn.