Op donderdag 2 april opent ondernemer Jacco Terlouw (26) ’s middags officieel de deuren van zijn nieuwe interieurspeciaalzaak JACOB aan de Kanaalstraat 25a in Apeldoorn. Dit zal op een feestelijke manier gebeuren, onder het genot van een hapje en drankje. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om te ontdekken wat JACOB te bieden heeft op het gebied van keukens, badkamers en vloeren.
Jacco onderscheidt zich van andere interieurzaken door zijn unieke, originele ontwerpen en het verrassende gebruik van alternatieve, vaak robuuste materialen. Zijn visie is dat je tot rust en ontspanning hoort te komen in je keuken en badkamer: ‘’In het drukke leven van alledag hebben mensen steeds meer behoefte aan huiselijkheid in hun interieur. Wij kunnen daarvoor zorgen door ontwerpen te maken die de juiste uitstraling en sfeer hebben.’’
De reacties van mensen die de zaak al hebben weten te vinden, zijn zeer positief. Bezoekers worden vooral verrast door de natuurlijke materialen, de warme In keukens en badkamers onderscheid ik mij door unieke ontwerpen en het gebruik van alternatieve materialen. Waar de keukenmarkt al aan het transformeren is, komt de badkamermarkt nog maar net op gang als het aankomt op gebruik van natuurlijke en/of robuuste materiaal of een andere ontwerptaal.
sfeer en de vele mogelijkheden van maatwerkontwerpen.
Bezoekers kunnen gratis hun auto parkeren in de Stationsstraat, als ze bij binnenkomst hun kenteken doorgeven (het parkeerkaartje wordt dan via een app geregeld).

Foto pand